Izvor: Alo.rs
05.08.2020 u 08:03
0

HJUSTON ZAUSTAVLJEN: Majami ide sigurnim koracima ka vrhu

Košarkaši Majamija pobedili su Boston Seltikse sa 112-106, a „vrućinu“ su predvoidili Adebajo sa 21 i Goran Dragić sa 20 poena!

U Bostonu je Tejtum postigao 23 poena, a Braun 18 poena.  

Majami je bolje započeo utakmicu i pobedili su prve dve četvrtine, Boston je uzvratio i igrao je bolje u druge dve, ali je slabiji start koštao Seltikse trijumfa!

Finiks Sansi su u pravom trileru pobedili Kliperse! Junak meča je definitivno bio Devin Buker koji je postigao 35 poena i 8 asistencija, ali i koš za pobedu! 

I to kakav koš, čak su se trojica igrača okomila na njega, ali on ih je sve izbacio fejd-avejom!

OVO MORATE ZNATI

Nevreme stiglo u Srbiju, kod Odžaka i Sombora već PADA GRAD

SNIMCI IZ BEJRUTA LEDE KRV U ŽILAMA: Čitav grad u rasulu, a niko ne zna šta se dešava (VIDEO)

OPASNOST! Srpskim putevima vreba DRUMSKA MAFIJA! (FOTO)

PRAVA DRAMA U BORU: Izbio požar u porodičnom domaćistvu, vlasnik zadobio OPEKOTINE! (FOTO)

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo sedam osoba!

Sa druge strane, Kavai Lenard je ubacio 27 poena i 7 skokova.

Košarkaši Portlanda pobedili su Hjuston Roketse 110-102, Lilard je postigao 21 poen, Mekalum 20, Nurkić 18, ali je imao i 19 skokova!

Indijana Pejsersi su pobedili Orlando MEdžikse sa 120-109, a ponovo je blistao Ti Džej Voren sa 32 poena, sa druge strane Nikola Vučević je imao dabl-dabl od 24 poena i 10 skokova!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter