Izvor: Tanjug
20.10.2021 u 08:37
0

PARTIZAN PREGAZIO HAMBURG: Crno-beli vodili i sa po 30 poena razlike

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć Hamburg 106:97 na gostovanju u prvom kolu grupne faze Evrokupa.

Crno-beli su opravdali ulogu favorita i slavili u Nemačkoj, iako su prokockali plus 28 i mnogo grešili u finišu meča.

PROČITAJTE JOŠ: MESI SE ODOMAĆIO: Argentinac blista na Parku prinčeva

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio je Kevin Panter sa 26 poena i šest skokova, Dalas Mur ubacio je 17 koševa od čega pet trojki, dok je Jan Madar stao na 13, koliko je ubacio i Alen Smailagić uz devet uhvaćenih lopti, a Nemanja Dangubić je ubacio 10 poena.

Izabranici Željka Obradovića mučili su se u prvoj deonici, grešili su i gubili lopte, što je rival znao da iskoristi.

Sve do finiša prvih 10 minuta bio je egal, ali su na kraju crno-beli predvođeni Kevinom Panterom uspeli da se odlepe i da uđu sa plus četiri u drugu četvrtinu.

PROČITAJTE JOŠ: BJELICA RAZBIO LEJKERSE: Sjajna partija Srbina (VIDEO)

Nastavak je doneo buđenje i mnogo bolju igru beogradskog tima, koji je zaigrao čvršće u odbrani, a odličnim šutem došao je na dvociferenu razliku, koja ovom delu iznosila najvećih 22 poena viška.

U drugom poluvremenu crno-beli su održavali prednost, u jednom momentu ona je išla i plus 28, ali su pred odlučujući deo imali višak od 22 poena.

U poslednjih 10 minuta Partizan je potpuno ispao iz ritma, Hamburg je bio u seriji i „topio“ je prednost i na kraju je izgubio jednocifrenom razlikom.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter