Izvor: Telegraf
04.12.2021 u 21:10
0

POBEDIO U POSLEDNJIM SEKUNDAMA: Spektakularan trijumf Partizana

Košarkaši Partizana pobedili su Igokeu u Laktašima rezultatom 70:68 u fantastičnoj utakmici rešenoj u poslednjim sekundama, a junak je bio Uroš Trifunović sa dva ubačena slobodna bacanja na 14 sekundi pre kraja.

U preostalom vremenu, dva puta je ka košu Partizana je šutnuo voler, jednom za tri, jednom za dva, oba puta promašio i bio je to znak da veliko slavlje hale obojene u crno-belo može da počne.

Strašan meč viđen je u Laktašima.

Crno-beli su bili u nokdaunu, dugo u dvocifrenom zostatku, Igokea je imala i „+11“ u poslednjoj deonici, ali Obradovićevi igrači u svom vokabularu nemaju termin „predaja“. Serijom preciznih napada crno-beli su brzinski istopili razliku, sveli je na minimalac, prebacili se u vođstvo poenima Pantera sa penala, potom i već pomenutim Trifunovićevim pečatom overili tesan trijumf.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter