Izvor: HappyBSC
24.05.2022 u 10:51
0

NAJBOLJE ORGANOZOVAN FAJNAL FOR DO SADA! Sportski klubovi doneli ocenu!

Organizacijom Fajnal fora Evrolige, Beograd je bio sportska prestonica Evrope i sveta sa oko 20.000 posetilaca iz inostranstva. 

-Ovo je bilo najbolje organizovano takmičenje do sada-kazao je  zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić za Happy televiziju

-Ocena klubova je da je ovo bio najbolje organizovan Fajnal for, što su preneli predstavnici Evrolige- rekao je Vesić i dodao da je i sa bezbednosnog aspekta sve prošlo bez problema, jer je pre takmičenja obavljen detaljan kontradiverzioni pregled, uz rigorozne kontrole na ulazu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vesić je naveo i da je procena da je od takmičenja, privreda Beograda zaradila oko 30 miliona evra, ali da su korist imali i drugi gradovi, poput Novog Sada i Pančeva, zbog čega su ovakvi događaji važni.

-Poslali smo lepu sliku u svet, što zapravo ne može da se izračuna u parama jer, osim što su Fajnal for posetili brojni turisti, prenos je bio u više od 70 zemalja, a na početku svakog emitovan je spot o Beogradu. To je velika stvar i dobra promocija našeg grada -rekao je Vesić.

VEČITI DERBI U FINALU ABA LIGE Crvena zvezda pobedom nad Cedevitom 88:78 u majstorici polufinala ABA lige zakazala bitku za trofej sa Partizanom

Beogradu predstoji Svetsko seniorsko prvenstvo u rvanju, koje će svakako biti manje takmičenje, ali Vesić smatra da će doći između 5.000 i 10.000 ljudi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter