Izvor: tanjug
13.06.2022 u 12:40
0

ZVEZDA POZIVA DELIJE: Besplatan ulaz na utakmicu s Megom

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će biti besplatan ulaz za sve navijače na trećem meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv ekipe Mege.

Ovaj duel je na programu sutra u 18,30 sati u hali „Aleksandar Nikolić“, a pobednik majstorice igraće u finalu SLS protiv ekipe FMP-a.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MEGA SAVLADALA ZVEZDU: Neizvesno do poslednje četvrtine utakmice

„Crveno-belima“ će to biti 74. zvanična takmičarska utakmica u ovoj sezoni.

– „Dođite i pružite podršku momcima koji su osvojili već dva trofeja u ovoj sezoni da se plasiraju u finale i nastave put ka još jednom trofeju u jedinom preostalom takmičenju koje je u toku, i koje je za srpsku košarku i Crvenu zvezdu izuzetno važno – navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter