Izvor: Tanjug
04.12.2022 u 19:51
0

SEDMI UZASTUPNI TRIJUMF Crvena zvezda nastavila seriju pobeda pred derbi sa Partizanom u Evroligi!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Podgorici ekipu Studentskog centra rezultatom 92:76 (26:21, 23:18, 19:28, 24:9) u meču devetog kola regionalne ABA lige.

Najefikasniji u ekipi iz Beograda bio je Nemanja Nedović sa 16 poena, dok je Ben Bentil dodao 15, a Branko Lazić 13 poena. Kod domaćih, najbolji je bio Loren Džekson sa 15 poena, dok je Flečer Megi ubacio 14.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Crvena zvezda je prvu četvrtinu dobila rezultatom 26:21. „Crveno-beli“ su u 14. minutu poveli 37:27, a gosti su prvo poluvreme dobili 49:39. Studentski centar je početkom treće čevrtine ostao bez Danila Tasića, koji je isključen posle druge nesportske greške. Domaći tim je od tada zaigrao angažovanije, a u 28. minutu su prišli na minus jedan (65:66). Crvena zvezda je u poslednju četvrtinu ušla s vođstvom 68:67. Košarkaši Crvene zvezde su se razigrali u poslednjoj četvrtini i zasluženo su stigli do ubedljive pobede.

Ovo je sedmi uzastopni trijumf Crvene zvezde u svim takmičenjima.

Regionalni i srpski šampion nije izgubio nijedan meč od kada je na klupu seo Duško Ivanović.

„Orlovi“ doputovali u Beograd: Selektor Dragan Stojković Piksi najavio obraćanje za ponedeljak!

„Crveno-beli“ u regionalnoj ligi imaju skor od sedam pobeda i jedan poraz uz meč manje. Studentski centar ima četiri pobede i pet poraza.

Crvena zvezda će u narednom kolu na svom terenu dočekati Mornar, dok će se Studentski centar u gradskom derbiju sastati sa ekipom Budućnosti.

Crvena zvezda će pre meča sa Mornarom u ABA ligi u četvrtak gostovati Partizanu u 12. kolu Evrolige.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter