Izvor: Tanjug
07.02.2023 u 16:18
0

Lebron Džejms razočaran odlukom Kajrija Irvinga: „Ne mogu da sedim i da kažem da nisam razočaran zato što nismo doveli takvog talenta!“

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms priznao je da je razočaran što u nastavku sezone neće igrati sa Kajrijem Irvingom, koji je iz Bruklina trejdovan u Dalas, prenose američki mediji.

Posle dogovora dva kluba, Irving je zajedno sa Markifom Morisom prešao u Dalas u zamenu za Dorijana Fini-Smita, Spensera Dinvidija i nekoliko izbora prve i druge runde na draftu 2027. i 2029. godine.

„Ne mogu da sedim i da kažem da nisam razočaran zato što nismo doveli takvog talenta. Međutim, to je takođe neko sa kim sam imao sjajnu hemiju na terenu, ali i on je neko ko vam pomaže da osvojite šampionat. Tako je u mom umu“, rekao je Džejms.

Kajri Irving prešao u Dončićev Dalas: „Njegov dolazak pomoći će nam da dođemo u poziciju da osvojimo titulu!“

Džejms i Irving igrali su zajedno u Klivlendu sa kojim su bili šampioni NBA lige 2016. godine.

Američki mediji navode da je Irving pregovarao i sa LA Lejkersima, ali je na kraju odlučio da nastavi karijeru u Dalasu.

„Sada se moj fokus preusmerava i vraća se na to gde bi ovaj tim trebalo da bude. Vraćam se na ono što imamo u svlačionici“, rekao je Džejms.

LA Lejkersi imaju skor od 25 pobeda i 29 poraza i nalaze se na 13. mestu na tabeli Zapadne konferencije NBA lige.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter