Izvor: Tanjug
11.02.2023 u 16:28
0

Mbape, Mesi i Benzema u užem izboru FIFA za najboljeg fudbalera 2022. godine!

Lionel Mesi, Kilijan Mbape i Karim Benzema ušli su u uži izbor za nagradu "The Best" za najboljeg u 2022. godini, saopšteno je iz Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Mesi je predvodio Argentinu do titule na Mundijalu u Kataru, Mbape je stigao sa Francuzima do finala gde je postigao het-trik, a ujedno bio i najbolji strelac turnira sa osam golova. U dresu Pari Sen Žermena osvojili su titulu prvaka Francuske.

Benzema zbog povrede nije igrao u Kataru, a najzaslužniji je za Realovu 14. titulu šampiona Evrope i trofej u Španiji. Osvajač je Zlatne lopte „Frans fudbala“.

Pep Gvardiola uveren u nevinost Mančester sitija: „To su samo optužbe, a ne presuda!“

Za najbolje fudbalerke nominovane su Engleskinja Bet Mid, Amerikanka Aleks Morgan i Aleksija Puteljas iz Španije.

Pobednici će biti proglašeni 27. februara na ceremoniji u Parizu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter