Izvor: Kurir.rs
03.06.2023 u 10:56
0

NADAL MORA NA HITNU OPERACIJU: Ovo je poslednji pokušaj da SPASI karijeru…

Ovu informaciju potvrdio je njegov tim koji je rekao da je španski teniser išao "pod nož" u petak u popodnevnim časovima kako bi na taj način pokušao da reši problem sa povredom u donjem delu leđa.

Španski teniser Rafael Nadal zbog hronične povrede ne učestvuje na ovogodišnjem Rolan Garosu koji je osvajao čak 14 puta u karijeri.

„ODLAZI DEO MENE S NJIM“: Đoković o odlasku Nadala

Da stvar bude gora po Španca, Nadal je morao na hitnu operaciju.

Rafa se već neko vreme muči sa povredama, podatak da je poslednji meč odigrao u januaru u Melburnu dovoljno govori o tome koliko su stvari ozbiljne. Od tada je propustio nekoliko takmičenja, a na nedavnoj konferenciji za medije potvrdio je da će 2024. godina biti njegova poslednja u karijeri.

Tada je naglasio da bi voleo da se vrati krajem godine i zaigra na Dejvis kupu, ali s obzirom na operaciju i sveteško je očekivati da se to i desi

„Hoću dogodine da igram na turnirima koji su mi važni, Olimpijske igre svakako su jedno od tih takmičenja, ne znam hoće li to biti i moje poslednje takmičenje u karijeri“, rekao je nedavno Rafa. Iz njegovog tima su potvrdili i da će u subotu saopštiti više detalja o operaciji“rekao je Nadal.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter