Izvor: Tanjug
14.02.2023 u 15:17
0

Napadač Partizana pred meč sa Šerifom u Ligi konferencija: „Spremamo se za meč u četvrtak i daćemo i poslednji atom snage da donesemo pobedu u Beograd“

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš izjavio je danas da "crno-beli" idu na pobedu protiv Šerifa u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija.

Šerif će u četvrtak od 21 sat dočekati Partizan u Kišinjevu.

Fudbalski savez Moldavije je po nalogu Bezbednosne službe Moldavije doneo odluku da se ovaj meč odigra bez prisustva navijača.

„Spremamo se za meč u četvrtak i daćemo i poslednji atom snage da donesemo pobedu u Beograd. Sve ekipe koje su došle do ovog dela takmičenja imaju kvalitet i zato ne treba bilo koga potcenjivati“, rekao je Gomeš, preneo je Partizan.

On je istakao da je cilj igrača Partizana da plan iz svlačionice sprovedu na teren.

„Da li su izmene u samoj ekipi Šerifa veće ili manje, to ćemo videti na samom terenu i u našim analizama pred utakmicu. Naše je da budemo kao jedan, da plan iz svlačionice sprovedemo na terenu i da uradimo sve što je do nas. Nova utakmica, novi dan i nova motivacija, a mi je imamo!“, dodao je Gomeš.

Revanš meč će biti odigran 23. februara u Beogradu od 20.45 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter