Izvor: Tanjug
13.01.2023 u 11:00
0

NAVIJAČI POMNO PRATILI SVAKI SEKUND MEČA: Kirjos pobedio Đokovića na egzibiciji u Melburnu

Australijski teniser Nik Kirjos pobedio je danas Srbina Novaka Đokovića 4:3 (5:3), 2:4, 10:9 na egzibicionom meču koji je odigran na Rod Lejver areni u Melburnu.

Ovom meču prisustvovalo je više od 15.000 navijača. Đoković i Kirjos su dobili ovacije navijača sa tribina tokom ovog revijalnog meča. Naš teniser je dobio aplauze sa tribina posle svakog poena, a navijači su ovacijama ispratili svaki potez Đokovića.

NOVAK SE ZAHVALIO NA TOPLOJ DOBRODOŠLICI: Srećan sam zbog povratka u Melburn!

Srpski i australijski teniser su tokom meča dobili i dubl partnere. Sa Đokovićem i Kirjosom su prvo igrali teniseri u kolicima. Potom su priliku da zaigraju sa vrhunskim teniserima dobila deca, mali Australijanac i devojčica poreklom iz Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srpski teniser je tokom meča svojim atraktivnim potezima oduševio navijače, a u jednom trenutku je zaigrao i kolo. Australijan open će biti održan od 16. do 29. januara, a Đoković će u utorak u prvom kolu igrati protiv Španca Roberto Karbaljesa Baena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter