Izvor: Tanjug
20.02.2023 u 22:45
0

NEMAČKI TENISER O NOLETU: „Đoković je u potpunosti dominirao u svetu tenisa u poslednjih 10-12 godina“

Nemački teniser Aleksandar Zverev izjavio je danas u Dohi da je uveren će Novak Đoković nastaviti da obara rekorde.

Srpski teniser Novak Đoković započeo je danas 377. nedelju na prvom mestu ATP liste i tako izjednačio rekord legendarne Nemice Štefi Graf.

PORAŽEN NA STARTU TURNIRA U MARSEJU: Kazahstanac Aleksandar Bublika savladao Filipa Krajinovića rezultatom 2:1

– Đoković je u potpunosti dominirao u svetu tenisa u poslednjih 10-12 godina. Postoji razlog zašto je na vrhu konstantno. To je nešto što se pokazuje sa ovim rekordom, igrač sa najviše nedelja kao broj jedan bilo muškarac, bilo žena. On će nadmašiti Štefi. Kao Nemcu, sviđalo mi se to što ona drži rekord, ali čestitam Novaku. Verujem da će oboriti još rekorda. Ne znam da li ih ima još puno, a oni koji preostanu, možda ih oborim i ja, izjavio je Zverev na turniru u Dohi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter