Izvor: b92 sport
25.05.2023 u 18:41
0

JOŠ NIJE GOTOVO: Evo kako NOLE ponovo može na TRON SVETA

Srpski teniser je na čelu ATP karavana proveo 387 sedmica, da bi ovog ponedeljka na to mesto došao Karlos Alkaras.

Njih dvojica mogla bi da se sastanu u polufinalu pariskog Grend slema, a trofej bi obojici garantovao No. 1 i posle turnira

Đoković bi na vrh mogao da dođe i pod uslovom da uđe u finale, a da Alkaras ispadne pre četvrtfinala, a Danil Medvedev pre finala.

RODITELJI DEČAKA UBICE SE OGLASILI: Izjavili SAUČEŠĆE porodicama

Što se tiče Alkarasa, on će ostati broj jedan pod uslovom da osvoji titulu. Takođe, poziciju bi mogao da zadrži i ako uđe u finale i u njemu ne izgubi od Medvedeva.

Alkarasu prvo mesto garantuje i polufinale, pod uslovom da Medvedev ne stigne do meča za trofej, a Đoković ne osvoji titulu. Bilo bi mu dovoljno i četvrtfinale, ali u tom slučaju bi Medvedev morao da ispadne pre polufinala, a Đoković ne bi smeo da osvoji titulu.

Postoji više kalkulacija i kako Medvedev može do prvog mesta, a najsigurnija mu je – titula.

Finale bi mu bilo dovoljno, pod uslovom da mu tamo protivnik ne bude Đoković ili Alkaras.

„IZVINITE ŠTO SU NAM DEDOVI BILI NACISTI“: Ukrajinci mole POLJAKE ZA OPROST nakon 80 godina od strašnog zločina

Biće mu dovoljno i polufinale, ali Alkaras mora da ispadne pre polufinala, a Đoković ne osvoji turnir. Medvedev i sa četvrtfinalem može da dođe do prvog mesta, međutim, Alkaras bi morao da izgubi u prva dva kola, a Đoković pre finala.

Stefanos Cicipas će biti broj jedan prvi put u karijeri ako osvoji titulu i ako Alkaras ispadne pre osmine finala, a Medvedev pre polufinala.

Rolan Garos kreće 28. maja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter