Izvor: Tanjug
26.02.2023 u 15:58
0

Novak Đoković saznao ime svog prvog rivala na ATP turniru u Dubaiju!

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković igraće u prvom kolu ATP turnira u Dubaiju protiv Čeha Tomaša Mahača.

Česki teniser je plasman u glavni žreb izborio kroz kvalifikacije. Mahač je u prvom kolu kvalifikacija napravio veliko iznenađenje i posle velike borbe pobedio Mađara Martona Fučoviča 4:6, 6:2, 6:4. Češki teniser je danas u finalu kvalifikacija savladao Italijana Matea Arnaldija 6:0, 6:1.

Mahač (22) je trenutno 120. teniser sveta, a u karijeri je ostvario devet pobeda i imao je 12 poraza na zvaničnim turnirima.

Juniorska svetska i evropska šampionka u boksu Sara Ćirković debitovala je u seniorskoj konkurenciji i osvojila bronzanu medalju!

Srbin i Čeh će najverovatnije igrati u utorak.

Novak Đoković je u subotu trenirao u Dubaiju sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem, a ranije je najavio da je potpuno spreman za ovaj turnir.

ATP turnir u Dubaiju se igra za nagradni fond od 2.855.495 dolara, a srpski teniser je ovaj turnir osvajao pet puta

Đoković će sutra započeti 378. nedelju na čelu ATP liste. Đoković i Nemica Štefi Graf trenutno drže apsolutni rekord od 377 nedelja na čelu liste svetskog tenisa. Srpski igrač će sutra postati apsolutni rekorder sa 378 nedelja na čelu svetskog tenisa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter