Izvor: Tanjug
28.02.2023 u 15:30
0

Novi trener fudbalera Partizana Igor Duljaj: „Moram da budem iskren, u ovom trenutku ne može mnogo toga da se uradi!“

Novi trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je da će učiniti sve što je u njegovoj moći da napravi pomak u igri „crno-belih“, ali je dodao da u ovom trenutku nema ko da preti lideru Superlige Srbije Crvenoj zvezdi.

Duljaj je juče imenovan za novog šefa stručnog štaba Partizana, pošto je Gordan Petrić podneo ostavku posle remija sa Radničkim (1:1) u 23. kolu Superlige Srbije.

Igor Duljaj je u decembru 2019. godine bio angažovan u stručnom štabu Sava Miloševića u Partizanu, da bi ga posle promene na klupi Aleksandar Stanojević imenovao za prvog pomoćnika.

Takođe, Duljaj je prošlog leta imenovan za prvog trenera Teleoptika. On je istakao da je bio u Topoli kada je dobio poziv sportskog direktora Partizana Ivice Kralja.

„Moram da budem iskren, u ovom trenutku ne može mnogo toga da se uradi. Bilo bi neodgovorno da se nešto obećava, jer se ja još nisam video sa ekipom. Većinu igrača poznajem. Nekada može da dobro da deluje šok terapija, a nekada ne. Imam izuzetno malo vremena, ali daleko od toga da tražim neku vrstu alibija“, rekao je Duljaj u intervjuu za zvanični „Jutjub“ kanal Partizana.

EVROLIGA KAZNILA PARTIZAN: Crno-beli ponovo kažnjeni zbog navijača

On će na klupi „crno-belih“ debitovati u petak na 169. „večitom derbiju“ protiv Crvene zvezde. Duljaj je rekao da trenutno stanje na tabeli pokazuje da je Crvena zvezda lider i da u ovom trenutku nema ko da joj preti.

„Idemo iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu. To je ono što jedino mogu da obećam. Učiniću sve što je u mojoj moći da napravim plan“, dodao je Duljaj. Novi trener Partizana je naveo da neće bežati od odgovornosti.

„Uvek treba biti pozitivan. Nisam očekivao da će sve ovako da se dogodi. U nekoj bliskoj prošlosti je postojala mogućnost da preuzmem Partizan. Moj razum je tada rekao ne, a srce da. Sada je bilo obrnuto“, istakao je Duljaj.

Duljaj je trenersku UEFA pro licencu završio u Kijevu. On će biti treći trener Partizana u ovoj sezoni posle Ilije Stolice i Gordana Petrića.

„Mora da se zna red i disciplina. Šta god u životu da uradiš disciplina je baza. Nisam smislio šta ću reći igračima na prvom treningu, ali ponavljam idemo dan po dan“, rekao je Duljaj, koji je dodao da je prvo pozvao Petrića kada je imenovan za novog trenera Partizana.

Partizan je drugi na tabeli SLS sa 13 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter