Izvor: Alo.rs
09.01.2023 u 16:18
0

OGLASIO SE BIVŠI DIREKTOR AUSTRALIJAN OPENA: Evo šta kaže o Novakovom povratku u Melburn

Prvi grend slem u sezoni Australijan Open igra se u periodu od 16. do 29. januara.

Uoči predsojećeg Australijan opena oglasio se bivši direktor prestižnog turnira, Pol Meknami, a govorio je o srpskom asu Novaku Đokoviću.

Pol Meknami nije krio zadovoljstvo što vidi Novaka Đokovića na prvom Grend slemu u sezoni i poručio je da se nada da će ostvariti veliki rezultat u Melburnu.

OSVANULA NAJNOVIJA ATP LISTA: Evo gde je Nole, a ko drži prvo mesto!

– Veoma sam srećan što vidim Novaka ponovo u Australiji. Nisu svi složni oko njegovog mišljenja o vakcinaciji protiv koronavirusa, ali mislim da je platio preveliku cenu. Odustao je od dva Grend slema prošle godine da bi ostao veran svojim princima, nadam se da će ga gledaoci dočekati na najbolji mogući način – kazao je Meknami.

Nakon torture koju je Đoković prošao u Australiji prošle godine, i činjenice da nije mogao još jednom napadne da trofej koji je osvajao devet puta, Meknami kaže:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Uprkos tome što je propustio nekoliko turnira, Nole je osvojio pet titula u 2022. godini i završio sezonu u Top 5. Uz to što je osvojio Vimbldon, uzeo je završni Masters, Rim, Astanu i Tel Aviv – zaključuje nekadašnji prvi čovek AO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter