Izvor: Tanjug
15.04.2023 u 09:59
0

OGLASIO SE OBRADOVIĆ NAKON POBEDE I JASNO PORUČIO: „Dugo će se pričati o ovoj sezoni Partizana“

Čestitam Panatinaikosu na odličnoj utakmici. Hvala navijačima na fenomenalnoj atmosferi, zahvaljujući njihovoj podršci uspeli smo da se vratimo iz minus 18. Krenuli smo da igramo pametnije i na kraju smo nošeni navijačima stigli do pobede, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle pobede nad grčkim timom u poslednjem kolu Evrolige (83:81).

– Ušli smo loše u utakmicu, nismo koristili male faulove i to je rezultiralo da odemo u veliki minus. Utakmica nije bila nebitna, pobeda nam je donela da budemo šesti u Evroligi na kraju sezone. Šesto mesto je veliki uspeh i dugo će se pričati o ovoj sezoni Partizana“, izjavio je Obradović na konferenciji za medije. Imamo mnogo razloga da budemo ponosni na celu sezonu u Evroligi, naglasio je Obradović.

U decembru, pred Efes, bili smo na skoru 4-9, a onda smo serijom 16-5 okončali sezonu i napravili veliki uspeh. Na početku Evrolige smo imali nekoliko utakmica koje smo izgubili iako su praktično bilo dobijene, ali smo sve to preboleli i sad je mnogo lepo pogledati gde se nalazimo na tabeli. Ovo je ogroman uspeh za sve u klubu, ne samo igrača, nego i stručnog štaba, ali i navijača koji imaju posebnu konekciju sa ovom ekipom, rekao je on.

PREVAZIŠLI SU SAMI SEBE: Partizan oborio rekord Evrolige, na ovome im zavide i ljuti protivnici (VIDEO)

Poručio je da su navijači Partizana oborili rekord sa preko 300 hiljada ljudi u Areni u jednoj sezonii izrazio nadu da će biti novih rekorda već protiv Reala. Na pitanje šta očekuje od mečeva protiv Reala u plej-ofu, Obradović je rekao da ne želi mnogo da analizira te utakmice u ovom trenutku.

– Real je najtrofejniji evropski klub i to dovoljno govori kakav nas rival čeka u Top fazi. Ali mi svakako u tu seriju nećemo ući bez ambicija. Njima je trenutno van rostera šest igrača koji mogu da igraju u bilo kom evropskom klubu. Videćemo u kom će sastavu oni biti, ali ta serija počinje za 11 dana, ima vremena do nje, a nas čeka novi trening i pripreme za Zadar i Budućnost, dva izuzetno teška i važna gostovanja u ABA ligi, zaključio je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter