Izvor: Kurir.rs
10.01.2023 u 10:35
0

OGLASIO SE OBRADOVIĆ PRED MAKABI: „Koncentracija mora da bude na vrhunskom nivou“

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović.

rekao je da njegov tim očekuje teško gostovanje u Tel Avivu, kao i da će za pobedu protiv Makabija biti potrebna koncentracija na vrhunskom nivou.

Obradović je novinarima u Beogradskoj areni rekao da je gostovanje „veoma nezgodno“ ako se ima u vidu kako Makabi igra na domaćem terenu, jer su izgubili zasad samo jednu utakmicu, i sve ono što je tu ekipu godinama, isto je i ove godine.

– Igra u tranziciji, dosta agresivna odbrana, šutiranje za tri poena, zaletanje za skok u napadu, promene u odbrani. Sve to smo pričali i analizirali još pred prvu utakmicu, tako da tu velikih bitnih razlika nema. Koncentracija mora da bude na vrhunskom nivou, ako želimo da odigramo dobru utakmicu, rekao je Obradović.

Košarkaši Partizana gostovaće u sredu ekipi Makabija, u utakmici 18. kola Evrolige.

Makabi je na devetom mestu sa devet pobeda i osam poraza, dok Partizan zauzima 11. mesto sa skorom 8/9.

Željko Obradović pred utakmicu Partizana i Igokee u ABA ligi: „Iz dobre odbrane da dođemo do agresivnosti koja bi nam pomogla da odigramo dobru utakmicu!“

Partizan u ovom meču neće moći da računa na centra Balšu Koprivicu.

Obradović je dodao da u Tel Avivu očekuje lepu atmosferu koju prave navijači Makabija, ali i istakao da su igrači Partizana navikli na takve uslove.

Naši igrači su već navikli ovde imaju podršku, sad je to obrnuto, ali biće interesantno da vidimo kako ćemo da reagujemo, rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Trener Partizana istakao je da očekuje dodatnu motivaciju Džejmsa Nanelija i Matijasa Lesora, koji su prethodno igrali za izraelski tim.

– Nadam se da će i Džejms i Lesor igrati dobru utakmicu, zaključio je Obradović.

Makabi i Partizan igraju utakmicu u sredu od 20.05.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter