Izvor: Tanjug
22.02.2023 u 14:33
0

OGLASIO SE TRENER CRNO-BELIH: „Siguran sam da će fudbaleri Partizana dati maksimum protiv Šerifa“

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da igrači crno-belih daju svoj maksimum na revanš meču šesnaestine finala Lige konferencija protiv Šerifa.

Partizan je u prvom meču slavio sa 1:0, a revanš duel je na programu sutra u Beogradu.

– Brzo dolaze utakmice u ovom periodu, igramo utakmicu koja je vrlo zahtevna. Šerif se pokazao kao fizički jaka ekipa i imaćemo mnogo posla sutra. Tražim od igrača da se skoncentrisu na svoj posao. Siguran sam da su spremni da sutra daju svoj maksimum. Protivnici diktiraju kako ćemo mi da se postavimo. Da li ćemo igrati ofanzivno ili defanzivno. Rezultat nam daje izbor da linije postavimo kako mi želimo, što Šerif ne može da uradi, rekao je Petrić na konferenciji za medije.

LIGA ŠAMPIONA: VELIKI REAL MADRID NAPRAVIO PREOKRET!

On je prokomentarisao i odluku Zajednice Superlige Srbije da se meč 24. kola sa Crvenom zvezdom odigra trećeg marta.

– Kad god da se igra derbi, mi moramo da igramo. Samo da ne bude sledeće godine da je jedan klub hteo jedno, a drugi klub drugo i da se napravi ping-pong. Postoji organizacija koja donosi odluke i to treba da se uvaži, dodao je Petrić.

Fudbaler Partizana Aleksandar Filipović izjavio je da očekuje težak meč protiv Šerifa.

– Svesni smo da nas čeka teška utakmica sutra. Imamo prednost što igramo pred svojim navijačima i imamo pozitivan rezultat iz prvog meča. Sve je u našim rukama i sutra treba da završimo posao i plasiramo se u narednu rundu takmičenja, dodao je Filipović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter