Izvor: Tanjug
03.03.2023 u 14:51
0

OGLASIO SE TRENER PARTIZANA: „Ne očekujem uopšte laku utakmicu sutra protiv Splita“

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da ne očekuje laku utakmicu sutra protiv Splita.

Košarkaši Partizana sutra od 18 časova gostuju ekipi Splita u okviru 20. kola ABA lige.

– Zahvalio bih se Splitu na tome što su nam izašli u susret i pristali da utakmicu pomerimo sa nedelje na subotu. Naravno, igraćemo maksimalno ozbiljno, oni su u toku ABA lige pokazali da su tim koji može da igra dobro i ne očekujem uopšte laku utakmicu, pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazimo, da imamo praktično samo jedan trening kroz koji treba da pripremimo tu utakmicu, izjavio je Obradović.

POBEDA CRNO-BELIH: Košarkaši Partizana pobedili Albu u Beogradu u 26. kolu Evrolige

Bek Partizana Aleksa Avramović dodao je da Split ima dobru spoljnu liniju na koju moraju da paze.

– Split je sledeća utakmica o kojoj mislimo. Odlična ekipa, igrali su dobro neke utakmice, dobili Zadar, igrali dobro protiv Crvene zvezde. Imaju dobru spoljnu liniju sa Šorterom i Mavrom koji predvode dobru ekipu. Znamo da će Gripe biti pune i jedva čekamo tu utakmicu, istakao je Avramović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter