Izvor: Tanjug
03.02.2023 u 22:55
0

OGLASIO SE TRENER PARTIZANA POSLE POBEDE: „Ponosan sam na činjenicu da gde god igramo imamo navijače“

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je posle utakmice sa Žalgirisom da je njegova ekipa do pobede došla zbog odbrane i skoka u napadu.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je posle utakmice sa Žalgirisom da je njegova ekipa do pobede došla zbog odbrane i skoka u napadu.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras na gostovanju ekipu Žalgirisa 88:74 (26:15, 21:15, 14:24, 27:20) u okviru 23. kola Evrolige.

VELIKA POBEDA CRNO-BELIH: Partizan SAVLADAO Žalgiris na njihovom terenu, SLAVLJE u Kaunasu

– Domaćin je imao dobar period u trećem kvartalu, a o tome smo pričali, pošto su oni tim koji nikad ne odustaje. U četvrtoj četvrtini je bila dobra odbrana i iskoristili smo kvalitet koji imamo. Ponosan sam na činjenicu da gde god igramo imamo navijače, došli su ovde u Kaunas da nas podrže i na tome im hvala. Česitao sam ekipi Žalgirisa. Oni igraju dobru košarku. Pokazali su karakter i danas, u trećoj deonici se nisu predali i to mi se najviše dopada. Želim im sve najbolje, izjavio je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter