Izvor: BSC HAPPY
12.02.2023 u 20:24
0

„OKRŠAJ“ SRBA U SERIJI A Juventus Kostića i Vlahovića savladao Fjorentinu 1:0 (1:0) Milenkovića, Jovića i Terzića!

U utakmici 22 kola italijanske Serije A, Juventus je na svom terenu savladao Fjorentinu minimalnim rezultatom. Strelac jedinog gola na meču bio je Rabio u 34. minutu na asistenciju Argentinca Anhela di Marije.

U startnoj postavi “stare dame” našli su se i srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić. Kostić je odigrao svih 90 minuta dok je Vlahović zamenjen u 64. minutu.

Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Sa druge strane, Fjorentina je započela utakmicu sa našim defanzivcem Nikolom Milenkovićem, koji je takođe odigrao ceo meč, a trener tima iz Firence Vićenco Italiano ukazao je poverenje i Luki Joviću u 65. minutu, kao i Aleksi Terziću, u poslednjih 10 minuta susteta.

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Aston Vilu 3:1 (3:0) u Premijer ligi!

Juventus je trenutno deveti na tabeli Serije A sa 29 bodova, dok je ekipa Fjorentine 14. Sa pet bodova manje. U narednom kolu “stara dama” gostuje Speciji, a tim iz Firence ugostiće Empoli.

Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter