Izvor: Tanjug
04.02.2023 u 16:56
0

OPROŠTAJ OD LEGENDE Navijači Crvene zvezde i Vojvodine oprostili su se od Mihajlovića uoči derbija 20. kola Superlige! (VIDEO)

"Delije" su u čast legende "crveno-berlih" organizovale i koreografiju u kojoj je prikazan lik Siniše Mihajlovića, dok su fudbaleri obe ekipe na teren izašle u posebnim dresevima.a

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine sastaju se danas na startu drugog dela sezone Superlige Srbije, a meč će se odigrati u čast legendarnog Siniše Mihajlovića.

TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Utakmica je počela od 16 časova i igra se na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu. Takođe, pre početka utakmica minutom ćutanja odata je počast legendarnom fudbaleru.

TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

„Delije“ su u čast legende „crveno-belih“ organizovale i koreografiju u kojoj je prikazan lik Siniše Mihajlovića, dok su fudbaleri obe ekipe na teren izašle u posebnim dresevima.

Navijači su pevali: „Ajmo svi u glas, Siniša Mihajlović jedan je od nas…“, a Mihini sinovi Nikolas i Dušan dobili dva uramljena dres njihovog oca iz vremena kada je nosio dres Zvezde, ali i još jedan iz Vojvodine odakle je stigao na Marakanu za tada rekordnih milion maraka

TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Mihajlović je osvojio titulu sa Novosađanima, pre nego što je u decembru 1990. godine stigao u Zvezdu i potom bio deo ekipe koja je u Bariju postala prvak Evrope i Tokiju prvak sveta. Uoči utakmice, od velikog fudbalera i čoveka oprostili su se navijači oba tima i predstavnici klubova.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkriva: „Predstoje nam ozbiljni razgovori sa nadležnim institucijama!“

Kako je ranije najavljeno, ulaz na stadion je bio besplatan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter