12°C

Beograd

PERUNIČIĆ: Ponosan na momke, još jedna lekcija!

Selektor reprezentacije Srbije Nenad Peruničić bio je zadovoljan izdanjem svog tima, uprkos porazu u Zadru od Hrvatske 27:23.

- Nebitno gde se nalazimo, moramo da igramo hrabro i sa karakterom. Večeras je bio ispit ovih momaka da vidimo gde se nalazimo. Pokazali su dosta, fali još uvek zrelosti, mnogo su se trošili u odbrani. Bilo je nekih pasova, izgubljenih lopti, ali u suštini sam zadovoljan. Drugo poluvreme smo bili konkurentni jednoj velikoj reprezentaciji - rekao je Peruničić.

Ovaj meč je bilo "odrastanje da shvate momci šta im još treba da bi bili u društvu reprezentacija kakva je Hrvatska - dodaje.

- Ponosan sam na ove momke. Nisu odstupili kada su gubili sedam. To je karakter koji nije prvi put pokazan. Pokazali su i na SP, bez obzira koja je razlika, da postoji jedna linija od koje se ne odstupa, uvek imamo veru. Čestitke Hrvatskoj, pokazali su klasu, a čestitke i ponos za moje momke koji nisu podlegli žestokoj atmosferi i sjajnom protivniku. Idemo dalje, još jedna lekcija - kazao je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar