Izvor: telegraf.rs
19.01.2020 u 10:34
0

MEKGREGOR SE KUPA U VISKIJU I PARAMA: Evo koliko miliona je dobio za svaki sekund prebijanja Kauboja (FOTO, VIDEO)

Irski MMA borac Konor Mekgregor ekspresno je glavnom meču turnira UFC 246 u Las Vegasu, za 40 sekundi, pobedio Amerikanca Donalda Seronea, i tako se na trijumfalan način vratio posle teškog prebijanja i poraza koji je pretrpeo od Rusa Habiba Nurmagomedova u oktobru 2018. godine. Ipak, ono što je Ircu bitnije od svega jeste novac koji je zaradio, a cifra je astronomska.

Samo od pobede u ovom duelu, koji je trajao manje od jedne runde i u kojem je svog rivala udarao ramenom, nogom, slomio mu nos, a potom ga poslao u bolnicu i pao na kolena pun emocija, Mekgregor je zaradio oko 4,5 miliona evra, a u tu cifru nije uračunat novac od TV prava.

Naime, Britanci prenose da Irac koji je, recimo u mečevima sa Čadoom Mendesom i Hose Aldom 2015. godine inkasirao po 450 hiljada evra, a već protiv Habiba 2018. uzeo oko 3 miliona evra, sada ima pravo i na velike procente od novca koji su platili navijači za gledanje meča.

– Biće veliki ček koji ću dobiti – rekao je Konor misteriozno na pitanje o zaradi.


PROČITAJTE I OVO

DETALJI PUCNJAVE NA BANOVOM BRDU: Napadač došao „fordom“, zapalio ga kod Košutnjaka i nestao

BRAKOVI PUCAJU I PRE PRVE GODIŠNJICE: Posle čisto srpskih, najviše s Mađarima ulazimo u zajednicu

OVO NAS ČEKA DANAS: Biće snega, a temperatura oko 0!

DELIJE ZAPALILE KNEZ MIHAJLOVU: Snažna poruka Podgorici na Bogojavljenje


I zaista, prema dostupnim podacima, on će dobiti oko 90 procenata novca od TV prava na meč, a cifra koja se pominje iznosi oko 70 miliona evra. Kada se sve preračuna, dolazi se do podatka da je za svaki sekund od 40 sekundi meča protiv Seronea Mekgregor zaradio 1 milion i 750 hiljada evra, tako da mu premija od oko 4,5 miliona dođe kao „bakšiš“.

Zanimljivo, posle poraza od Habiba, Mekgregor je još jednom napravio odličan marketinški potez jer je najavio odlazak iz UFC-a. To čelni ljudi organizacije nisu želeli da dozvole, a uz to, potpisao je ugovor sa Ribokom vredan oko 4,5 miliona evra.

Na sve to, lansirao je svoj brendirani viski i odmah je prodao više od 200 miliona kutija. Kada se sve sabere, uz dosadašnju zaradu od oko 30 miliona evra, dolazi se do vrtoglave cifre zbog koje bi mnogi poželeli da uđu u oktagon i postanu upravo Konor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter