Izvor: Tanjug
19.06.2020 u 14:11
0

VATERPOLO REPREZENTATIVAC SRBIJE POZITIVAN NA KORONU

Vaterpolo reprezentativac Srbije Nemanja Vico pozitivan je na korona virus, saopštio je danas Vaterpolo savez Srbije.

„Test brisom (PCR) kod reprezentativca Nemanje Vica pokazao je u četvrtak uvece pozitivan rezultat“, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

„Pre dve nedelje smo testirali Vica na antitela (serologija) zbog sumnjivog kontakta i bio je negativan. Krajem prošle nedelje je dobio temperaturu koja nije padala tri dana.Ponovo je urađen test i ponovo je rezultat bio negativan. Kako temperatura nije padala uradili smo pregled kod infektologa i test putem brisa u ponedeljak. Rezultat koji je stigao u četvrtak uveče je pokazao da je pozitivan. Međutim u poslednja dva dana Vico nema temperaturu, dobro se oseća ali mora da bude u kućnoj izolaciji 14 dana“, rekao je docent dr reprezentacije Ivan Marjanović

Kako se navodi, prekinute su sve aktivnosti reprezentacije, a svi igrači su danas preventivno testirani i VŠ će o rezultatima obavestiti javnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter