16°C

Beograd

Photo: PROMO

Izvor: happybsc

VELJKO RAŽNATOVIĆ PONOVO UDARA: Pucaće i u ringu!

Veljko Ražnatović nastavlja put ka evrotituli.

- Preduga pauza za svakog profesionalca! Ali, šta je tu je, korona je ceo svet paralizovala. Nastavljam put ka evropskoj tituli - poručuje srpski kruzeraš.

Veljko Ražnatović (23), najperspektivniji srpski bokser, trebalo je ove godine da ima tri meča - Budva (27. mart), Zvornik (16. aprila) i na kraju Niš (29. avgusta, na otvorenom). Međutim, sve je zakočila korona! Ipak, pronađeno je jedino moguće rešenje: Ražnatović će boksovati 4. septembra u Beogradu, bez publike, ali uz direktan TV prenos. Biće to prvi planiranih kvalifikacionih mečeva u narednih godinu i po na putu do zacrtanog cilja - meča za evrotitulu!

OVO MORATE ZNATI

DAČIĆ PORUČIO: Neka odnos SNS i SPS ostave Vučiću i meni

PORUKA PREDSEDNIKA IZ BATAJNICE: Vojska Srbije pokazala kolika je sila!

PRVI REZULTATI ISTRAGE PORODIČNE TRAGEDIJE: Muž nije bacio ženu sa detetom u Lazarevcu

ISPOVEST VERE MATOVIĆ: Krvavo stečen novac, dok pevamo očevi nam leže u KAPELAMA!

- Konačno ću ponovo u ring! Titula je već dugo moj cilj. U punoj sam formi, treniram triput dnevno. Pucam od snage, pucaće i u ringu, verujte mi - u svom stilu će Ražnatović.

Ime Veljkovog rivala se još krije, ali je reč o takođe perspektivnom i kvalitetnom borcu, a u tajnosti je i lokacija gde će meč biti održan. Ono što je poznato jeste da će Veljkov meč biti poslednji na toj reviji boksa, da će pre njega u ring kvalitetni domaći i inostrani borci u uvodnim borbama, a da će učesnici, treneri i svi prisutni u hali tog dana biti testirani i ispunjavati sve preporuke Vlade Srbije vezane za borbu sa koronom. 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika (1)

hahaha

ne krije se ime rivala nego jos uvjek traze koji se saplice i dok hoda da bi ga ovaj obalio sa samarom


Ostavite komentar