Izvor: Alo.rs
23.11.2020 u 11:54
0

TROFEJNE RUKAVICE MLADIH BOKSERA: Osvojili dve medalje u Budvi

Stefan Camović i Almir Memić osvojili su bronzane medalje na Evropskom šampionatu za mlade.

Na taj način nastavljen je trend odličnih rezultata mladih srpskih boksera, koji nekoliko poslednjih godina donose medalje sa velikih takmičenja.

– Drago mi je sto sam predstavljao Srbiju na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo. Boksovao sam prvi meč sa predstavnikom Letonije i dobio ga ubedljivo, odlukom sudija 5:0. Posle tog triumfa pobedio sam domaćeg boksera takođe 5:0. Zaista sam spreman došao u Budvu i jedva sam čekao meč protiv Rusa, koji je bio glavni kandidat za zlatnu medalju – izjavio je Camović.

Ipak, u polufinalu je poražen rezultatom 2:3.

– Dao sam sve od sebe, ali nekad ne odlučujete samo vi. Na kraju meča odlukom sudija poražen sam 3:2, a svi koji su gledali meč preko interneta rekli su mi da sam bio bolji. Presudio je sudija iz Rumunije, koji je sve tri runde dao Rusu, što je prema drugim odlukama sudija bilo čudno. Pokazao sam da mogu da se nosim sa najtalentovanijim bokserima Evrope i ponosan se vraćam u Vrbas. Ova bronzana medalja za mene je kao zlatna i biće podstrek za moje dalje mečeve – istakao je Camović i posebno se zahvalio na podršci svom treneru, selektoru Draganu Vasiljevicu “Durungi”, predsedniku saveza Nenadu Borovčaninu, kao i poznatom glumcu Milošu Bikoviću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter