Izvor: ALO.rs
24.07.2021 u 19:58
0

SRBIJA U NAPAD NA NOVE MEDALJE! Ovo je raspored drugog dana Olimpijskih igara!

Olimpijske igre u Tokiju su za Srbiju počele srebrom strelca Damira Mikeca i bronzom tekvondistkinje Tijane Bogdanović, a evo kada sportskinje nastavljaju pohod na medalje

Strelkinje Zorana Arunović i Jasmina Milovanović otvaraju program između subote i nedelje od 2 časa posle ponoći u kvalifikacijama discipline 10 metara pištolj.

VAŽNO:

OGLASIO SE OTAC MALOG STEFANA: Nije doživeo da igra za aplauz!

ANA BRNABIĆ: Ne komentarišem laži PSIHOPATE I KOLJAČA BELIVUKA!

SRPSKA LISTA SAOPŠTILA: Naš narod na KiM je uz predsednika Vučića!

STRUČNJAK ZA BEZBEDNOST UPOZORAVA: Incko hoće da nastavi Prvi svetski rat!

Naša veslačica Jovana Arsić takmiči se od 4.10 časova, dok bokserka Nina Radovanović debituje na Olimpijskim igrama od 4.48 časova, a basketaši prvi meč nedeljnog programa igraju protiv Poljske u 5 časova. U 8.25 čeka ih drugi duel sa Belgijom.Teniserka Ivana Jorović sastaje se sa Alison van Ujtvank oko pet časova, a sat vremena kasnije strelci Milutin Stefanović i Milenko Sebić počinju kvalifikacije u disciplini 10 metara puška.

Odbojkašice Srbije pohod na olimpijski tron počinju u nedelju od 7.20 časova protiv Dominikanske Republike.

Sa jednakim ciljem u takmičenje ulaze vaterpolisti, a protivnik na startu biće Španija u 11.20.

Pres sam  plivač Velimir Stjepanović se takmiči u kvalifikacijama na 200 metara slobodno od 12.22 i plivačka štafeta 4×100 metara slobodnim stilom koja je na programu u 14.30.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter