19°C

Beograd

Photo: Instagram/printscreen/oksrbije

Izvor: informer

DOČEK SRPSKIH ŠAMPIONA: Milica, Tijana i Damir se u četvrtak vraćaju iz Tokija!

Osvajači Olimpijskih medalja se vraćaju se u Srbiju iz Tokija.

Milica Mandić, Tijana Boganović, Damir Mikec, kao i njihovi treneri Dragan Jović i Goran Mikec u četvrtak stižu u Srbiju.

VAŽNO:

ŠAPIĆ UPUTIO APEL REGIONU U "DOBRO JUTRO SRBIJO": "Ukoliko budemo shvatili benefite trgovine i komunikacije onda će biti i mira!"

DAČIĆ O SRAMNOM PREDLOGU INCKA U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Srbija može da donese ZAKON O PORICANJU ZABRANE PRIZNAVANJA GENOCIDA - ali ovo je udar na ceo region i urušavanje Dejtona!

DARKO MLADIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Inckov zakon je POLITIČKA PSIHOLOŠKA OPERACIJA - istinu moramo da branimo najoštrijim sredstvima!

HAOS NA PRIŠTINSKOM AERODROMU: Kvar na avionu izazvao opštu paniku među putnicima

Naši šampioni će se obratiti Srbiji već po dolasku na aerodrom. Kako je planirano Damir Miker bi trebalo u devet časova da održi konferenciju za medije, a 15 minuta kasnije Milica i Tijana.

Milica Mandić je u Tokiju osvojila drugu olimpijsku medalju, drugo zlato, Tijana je bronzana, dok je  Damir upucao srebro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar