6°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Tanjug

Tuga u Italiji: Umrla pri porođaju carskim rezom, lekari se bore za život deteta

Golden Rose ad

Mlada fudbalska sutkinja iz italije, Marika Galicija (27) preminula je pri porođaju carskim rezom u bolnici San Paolo u Savoni, nedugo nakon što je na svet donela dečaka, koji je, nažalost, završio u inkubatoru, s obzirom na to da mu krvotok ne funkcioniše.

Marika je imala trudnoću bez ikakvih poteškoća, međutim, pri samom porođaju je došlo do komplikacija koje su uzrokovale smrt kod nje, dok su njeno dete prebacili na inkubator.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN RADONJIĆ PRED POČETAK NOVE SEZONE: Naš prioritet je da razmišljamo o našoj trenutnoj situaciji koja nije sjajna

Kako stoji u izveštaju, Marikina smrt je uzrokovana emolijom plodove vode, stanja kada je plućna arterija začepljena plodovom vodom (tečnošću koja okružuje fetus u materici).

Žaljenje za ovom sutkinjom, koja se tim poslom bavi 11 godina, izrazili mnogi klubovi putem društvenih mreža, kao i savez sudija Italije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Preporučeno iz iste kategorije

TRAGEDIJA: Atletičarka izbodena na SMRT! Policija uhapsila supruga!

PODRŠKA LEGENDI SRPSKIM BOKSERIMA: Srpski boks je pre pet-šest godina bio pred gašenjem, a sad se vraća na velika vrata

Nećete verovati šta je navijač doneo da mu bokser potpiše (VIDEO) NAJLUĐI AUTOGRAM IKAD!

ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA O MAJKU TAJSONU: Silovan je kao tinejdžer!

Osuđenici učestvuju na prvom Svetskom prvenstvu u šahu za lica lišena slobode

Golden Rose ad