Izvor: tanjug
17.10.2021 u 12:20
0

Spektakularno otvaranje Svetskog prvenstva u boksu 24. oktobra

Svetsko prvenstvo u boksu za muškarce počinje 24. oktobra u 19 sati, svečanom ceremonijom otvaranja u Štark Areni u Beogradu.

Kako je saopšteno, u ceremoniji će učestvovati legendarni boks šampion i ambasador AIBA Roj Džons Junior, srpski glumac Miloš Biković, međunarodni glumac Said Taghmaoui, dvostruki svetski šampion AIBA Roberto Kamareljo i nemačka bokserka Zeina Našar.

PROČITAJTE JOŠ: Opljačkao boksersku IKONU i pobegao sa plenom NEPROCENJIVE vrednosti!

-Ovo će biti velika proslava boksa. Želimo da pokažemo celom svetu koliko je bokserska porodica jedinstvena i jaka. Ovaj događaj biće vrhunac godine za muška takmičenja. Radujemo se što vidimo naše vrhunske sportiste koji se takmiče za titulu prvaka sveta , rekao je Umar Kremlev, predsednik AIBA.

Istog mišljenja je svetski bokserski as Roj Džons Junior.

-Zaista cenim ovu priliku da budem deo AIBA porodice i predstavljam boks kao AIBA ambasador. Ovo je novo poglavlje AIBA -e koje obećava da će pružiti poštenu šansu i poštenu borbu za svakog boksera sveta.

Francusko-američki glumac Said Taghmaoui, poznat i po ulozi u čuvenoj franšizi Džon Vik, pasionirani je ljubitelj plemenite veštine i biće gost Beograda i spetakla u Areni.

-Tako sam ponosan što sam ambasador AIBA kao strastveni ljubitelj boksa dugi niz godina. Jedva čekam da dođem u Srbiju, da vidim uzbudljive borbe i krunisane nove šampione sveta. Biće to veliki događaj .

Slavna rumunska pevačica INNA, Dejan Petrović i Van Gog bend biće glavni akteri programa svečane ceremonije otvaranja Svetskog šampionata u Štark Areni.

PROČITAJTE JOŠ:Jednim potezom ga rival USPAVAO! ( VIDEO)

Ono po čemu će ovaj 21. AIBA šampionat sveta u boksu za muškarce ostati zauvek u istoriji su i značajne novčane nagrade koje će po prvi put biti dodeljene osvajačima medalja na turniru, nagradni fond je 2,6 miliona dolara.

Osvajači zlatnih medalja u svakoj kategoriji dobiće 100.000 dolara, srebro donosi 50.000 dolara, a oba bronzana boksera (polufinalista) biće nagrađena sa 25.000.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter