Izvor: Tanjug
03.07.2022 u 19:02
0

DELFINI 5. NA SVETSKOM PRVENSTVU Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je SAD sa 13:10!

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je peto mesto na Svetskom prvenstvu, pošto je danas u Budimpešti pobedila selekciju SAD 13:10 (3:3, 5:3, 3:1, 2:3).

Srbija je drugi put pobedila Amerikance u Mađarskoj. Na startu SP u grupnoj fazi bilo je 17:13 za „delfine“, a ovog puta naš nacionalni tim je slavio 13:10.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Strahinja Rašović, koji je postigao četiri gola. Tri puta u listu strelaca upisao se Dušan Mandić, a dva gola dali su Marko Radulović i Sava Ranđelović. Po jedan pogodak postigli su Ðorđe Lazić i Radomir Drašović.

Najbolji u reprezentaciji SAD bio je Aleksandar Boven sa četiri gola.

Prva četvrtina je završena rezultatom 3:3. Naša selekcija je na startu druge četvrtine povela 6:3, a selektor SAD Dejan Udovičić je morao da zatraži tajm-aut. Amerikanci su smanjili na 6:4, ali su „delfini“ stigli do 8:4. Amerikanci su uspeli da postignu još dva gola, a prvo poluvreme je završeno vođstvom Srbije od 8:6.

PEŠIĆ ZADOVOLJAN RASPRODATIM KARTAMA „Informacija da su skoro sve ulaznice za utakmicu protiv Belgije rasprodate je najbolja vest otkad sam ponovo selektor!“

Srpski vaterpolisti su zaigrali angažovanije u trećoj četvrtini, a u poslednji deo meča ušli su s vođstvom od 11:7. Srbija je potom održavala visoko vođstvo i zasluženo je stigla do trijumfa.

Bronzanu medalju osvojila je Grčka, koja je u ranije danas u meču za treće mesto pobedila Hrvatsku 9:7.

Sedmo mesto pripalo je selekciji Mađarske, koja je savladala Crnu Goru 8:6.

Finale između Španije i Italije biće odigrano večeras od 20.00 sati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter