Izvor: Happy BSC
23.09.2022 u 14:59
0

Besplatan ulaz u Halu Pinki u Zemunu: Srbija protiv Bahreina!

Na Trofeju Beograda koji će u subotu početi u 21 u Hali Pinki prvi put će nastupati MMA reprezentacija Srbije kojoj će se suprotstaviti reprezentacija Bahreina!   

Interesantno je da je ovo prvi ovakav turnir koji će beogradska publika moći da gleda, a MMA Savez Srbije ponovo se potrudio da ulaz u Pinki bude besplatan.

– Iz godine u godinu sve više rastemo i mladi masovno počinju da treniraju MMA. To je pre svega dokaz da radimo dobar posao, a da li može bolje, naravno da može i biće. Trudimo se da ulaz na svaki turnir ili MMA Ligu bude besplatan kako bi privukli publiku i pokazali da u Srbiji postoji mnogo mladih kvalitetnih boraca, koji će u dogledno vreme postati svetska imena. Dođite u subotu u Pinki i uverite se i sami – rekao je Luka Nikolić, predsednik MMA saveza Srbije. 

Gledaoci će imati priliku da vide borbe između:

1) Lav Barišić – Ali Marhoon – 77kg 

2) Daniel Stroil – Sultan Omarov – 84 kg 

3) Aleksandar Novaković – Hamaad Maroon – 62kg 

4) Veljko Aleksić – Ramazan Gitinov – 77kg

5) Gimbat Magomedov – Mihajlo Milenković -77 kg

6) Mihajlo Dišć – Abdulrahman – 77kg

7) Bojan Đjorđević – Gimbat Magomedov – 77 kg

8) Dušan Bidžić – Mahamat Hissien – 77kg  

Inače naša reprezentacija, predvođena selektorom Slobodanom Maksimovićem, učestvovala je u martu na Superkupu u Bahreinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter