Izvor: BSC HAPPY
28.03.2023 u 12:42
0

ANJA ILIĆ drugi put šampionka Balkana u nordijskom skijanju!

Anja Ilić opet na tronu Balkana, drugu godinu za redom Anja je uspela da obrani Balkansku titulu.

Trkama prethodnog vikenda koje su održane u Bolu Geredeu završena je sezona u nordijskom skijanju. Bila su to poslednja dva takmičenja u okviru Balkan kupa koji je, u konkurenciji žena, pripao najboljoj srpskoj takmičarki Anji Ilić.

Anja je ove godine na svim trkama balkan kupa bila na podijumu sto je na kraju dovelo do pobede.

– Ovo je za mene jedna od najuspešnijih sezona. Oba cilja sezone sam ostvarila. Već na početku sezone sam uspela da ostvarim glavni cilj prve bodove u Svetskom kupu što je za mene bio dobar znak da je sezona dobro počela i da mogu skroz fokusirana da krenem u borbu odrane titule. Konkurencija je bila teška, imali smo par neverovatno zanimljivih trka. Drago mi je što sam na kraju izašla kao pobednik i ove sezone – rekla je Anja.

TRI MEDALJE ZA SRBIJU na džudo Grand Slemu u Tbilisiju
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter