Izvor: Tanjug.rs
20.02.2023 u 15:51
0

Arunovićeva i Mikec osvojili srebro na Svetskom kupu u takmičenju miks parova

Srpski tandem iz snova osvajio srebrnu medalju iz streljaštva!

Srpski strelci Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili su danas drugo mesto u takmičenju mešovitih parova vazdušnim pištoljem na Svetskom kupu u Kairu, saopšteno je iz SSS.

Arunovićeva i Mikec su zauzeli drugo mesto u kvalifikacijama sa 582 kruga. Rival u meču za zlato bio im je drugi sastav Indije (Ritm Sngvan/Varun Tomar), koji je u finalu slavio sa 16:10.

Treće mesto pripalo je sastavu Nemačke. Srpski strelci Teodora Vukojević i Milutin Stefanović osvojili su peto mesto u takmičenju mešovitih parova vazdušnom puškom. Vukojevićeva i Stefanović su skupili 628,9 krugova. Andrea Arsović i Lazar Kovačević su zauzeli 18. mesto.

Na Svetskim kupovima ove sezone se primenjuju olimpijska pravila, ne dele se dve bronze, već samo jedna. U meč za treće mesto prolaze samo trećeplasirani i četvrtoplasirani u kvalifikacijama. U utorak će biti održana pojedinačna takmičenja vazdušnom puškom.

Finalni mečevi četvrtog kola Regionalne lige: Dorćol u znaku boksa
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter