Izvor: Happy BSC
19.04.2022 u 22:42
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY BSC PORTAL: Milica Mandić prelomila! Evo da li DVOSTRUKA OLIMPIJSKA šampionka ostaje u tekvondou! (VIDEO)

Milica Mandić, srpska reprezentativka u tekvondu i članica tekvondo kluba Galeb. Dvostruka olimpijska šampionka u tekvondou u kategoriji preko 67 kg na igrama 2012. i 2020. godine, danas  je primila nagradu grada Beograda, „Despot Stefan Lazarević“ u Starom dvoru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tom prilikom je dala ekskluzivnu izjavu za Happy BSC portal

-Znači mi mnogo ova nagrada. Lepo je kad vidim koliko se Beograd ujedinio

A, na pitanje da li će vraćati tekvondou, rekla je:

-Ne, zaista ne mogu. Moje telo to više ne može da izdrži. Žao mi je mnogo.  Godine su iza mene tako da konačna odluka je da se ne vraćam tekvondou. Pogotovo ne olimpijski ciklus. Ispalo bi da dam 50% sebe, a ja to ne želim.

Poruka mladilma

-Posvećenost je jako bitna i rezultat mora da postoji. Ako nešto zaista vole, u tome bi trebalo da istraju. To je jedino bitno. Ja bih sve ponovo, ni zbog čega se ne kajem. Sve bih isto uradila.

Pogledajte video

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter