Izvor: Alo.rs
18.05.2023 u 16:39
0

HAMILTON NEZADOVOLJAN: Formula nije dosadna!

Vozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton kritikovao je čelnike Formule jedan tvrdeći da često menjanje pravila potpuno nefunkcionalno, prenose britanski mediji.

Ekipa Red Bula dominirala je u šampionatu F1 u prethodne dve sezone. Vozači Red Bula Maks Ferstapen i Serhio Perez dominiraju i ove sezone.

„Svakog dana se borim da se vratim na čelo, tako da iz moje perspektive nije dosadno. Ali ako bih to gledao kao navijač, mogu da razumem sve, jer nema mnogo takmičenja, kao što imamo u NFL ili NBA. To nije do mene. U ovom sportu su uvek pokušavali da timove učine bližim, ali čini se da to nikada nije funkcionisalo. Ono što mogu da kažem je da radimo više nego ikad da smanjimo taj jaz i da se vratimo i imamo veću borbu“, istakao je Hamilton, koji je u karijeri osvojio sedam titula u Formuli jedan.

Drugi vozač Mercedesa Džordž Rasel tvrdi da će biti zanimljiva borba za treće mesto u F1.

„Takmičenje koje imamo između Ferarija i Aston Martina, svaka trka im je zanimljiva, od kvalifikacija, dinamika je veća kako ide trka. Šteta je što se vodeći dvojac odvojio. Tako da, zaboravite na ta dva tima i gledajte bitku za treće mesto. Može biti daleko uzbudljivije“, istakao je Rasel.
Naredna trka u šampionatu F1 biće održana 28. maja za Veliku nagradu Monaka, pošto je VN Emilije Romanje, koja je trebalo da bude vožena 21. maja na stazi u Imoli, odložena zbog poplava u ovom delu Italije.

F1: OTKAZANA TRKA za Veliku nagradu Emilije Romanje u Imoli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter