Izvor: BSC HAPPY
17.04.2023 u 16:07
0

HULIGANI PRETUKLI ATLETIČARE U BARU! Napadnuti metalnim šipkama, razbijene im glave! Crnogorci se izvinjavaju!

Sportisti Atletskog kluba Sarajevo napadnuti su u Crnoj Gori, u Baru, a jedan od njih je sin novinarke "Al Jazeere" Arduane Pribinje i pevača Aldia Kurića, alijas Al Dina, prenose mediji u Bosni i Hercegovini.

Pribinja je otkrila da je u incidentu povređen njen sin koji je dobio udarac metalnom šipkom u glavu, ali da je njegov drugar prošao mnogo gore.

 Grupa od pet huligana u Baru napala je dvojicu mladih sportista AK Sarajevo, koji su u Crnu Goru došli na sportske pripreme. Moj Harun, kojem su glavu razbili metalnom šipkom, još je dobro prošao. Njegov drug Alija ima višestruku fakturu jabučne kosti – javila je Arduana.

Majka napadnutih atletičara kaže da je dobila uveravanja da će  huligani biti uhapšeni u ekspresnom roku.

– Nemamo nikakav komentar. Ja sam upravo razgovarala sa predsednikom Opštine Bar, koji je zvao da se izvine zbog incidenta, zbog kojeg kako kaže duboko žali i potrudiće se sa svoje strane da učini sve, da huligani budu kažnjeni. Kaže da su u pitanju povratnici u krivično delo – rekla je Pribinja ranije za portal „Avaza“.

Majci jednog od napadnutih sportista izvinjenje je uputio i Goran Đurović, ministar ekonomije i turizma Crne Gore.

– Uvažena gospođo Pribinja, želim da, kao ministar ekonomije i turizma u Vladi Crne Gore, uputim izvinjenje vama i momcima koji su napadnuti u Baru. U Crnoj Gori su svi dobrodošli, a naročito naše komšije iz BiH. Nadam se da će nadležni organi brzo reagovati i kazniti počinioce – napisao je Đurović na Twitteru.

DELFINI KREĆU IZ DRUGOG ŠEŠIRA! Vaterpolisti Srbije ćekaju rivale na SVETSKOM PRVENSTVU!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter