Izvor: BSC HAPPY
04.03.2023 u 10:07
0

Ivana Vuleta LETI VISOKO u finale! Srpkinja ponovo zasenila EVROPU!

Ivana Vuleta plasirala se u veliko finale Evropskog prvenstva koje se održava u Istanbulu, pošto je već u prvom skoku prebacila kvalifikacionu normu "poletevši" do 6,98 metara.

Sjajan skok Srpkinje, a ako se po jutru dan poznaje, novo veliko odličje nije daleko! 

Distanca koju takmičarke treba da nadmaše kako bi se direktno plasirale u finale iznosi 6,65 metara, tako da je Ivana tu liniju nadmašila za čak 33 centimetra! Ovo je trenutno najbolji rezultat u Evropi ove sezone!

Sa druge strane, u kvalifikacijama se trenutno takmiči i naša Milica Gardašević, koja je u prvom skoku imala distancu od 6,37 metara, pa se nadamo da će i ona uspeti da se domogne finala na najvećoj kontinentalnoj smotri u atletici.

Printscreen / Youtube Arena sport TV

 

Finale je na programu sutra od 17.50 časova po srpskom vremenu, odnosno u 19.50 časova po lokalnom.

Satnica nastupa srpskih atletičara na EP u Istanbulu: Evo kada navijamo za naše takmičare i nadamo se medalji

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter