Izvor: Novosti.rs
25.04.2023 u 11:40
0

JOVANA KOČAR NAPUŠTA KLUB: Naša slavna odbojkašica najvila odlazak iz Hemik Policea

JEDNA od naših najboljih odbojkašica svih vremena Jovana Brakočević najavila je odlazak iz Hemik Policea. Čuvena korektorna je poljskim medijima rekla da najverovatnije napušta klub čiji je kapiten i sa kojim je u poslednje tri sezone osvojila dosta trofeja. Ove se nisu borile za titulu, a u meču za peto mesto savladali su Kališ i izborile Čelendž kup.

Bivša reprezentativka Poljske Joana Kačor rekla je da se priča da se Brakočevićeva vraća u Italiju.

Jovana je ove godine sa Hemikom osvojila Kup Poljske, dok je u prethodne dve slavila dve titule prvaka. Bila je izabrana i za najbolju odbojkašicu Tauron lige u sezoni 2021/22. Za Hemik je odigrala 108 mečeva i osvojila čak 2.083 poena.

ISPRISANA NOVA ISTORIJA SRPSKE ODBOJKE: Jedinstvo je šampion, zasluženo i ubedljivo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter