Izvor: Sportklub.rs
26.05.2023 u 10:53
0

LEKLER DIPLOMATSKI: Luis je sjajan, ali meni je Sains dobar

Na priče o dolasku Luisa Hamiltona u Ferari stavljena je tačka. Demantovali su je i Britanac i čelni ljudi Ferarija.

Međutim, i pored toga Šarlu Lekleru, prvom vozaču Skuderije, postavljeno je pitanje da li bi voleo da mu Hamilton bude klupski drug.

„Imao bih super brzog kolegu. Mi u Formuli 1 volimo da se borimo protiv najboljih. Luis je neverovatan vozač i toliko toga je uradio. Mislim da bi svi na svetu voleli da imaju njega u gridu“, istakao je Lekler.

Momak iz Monte Karla je ipak rekao da ne bi menjao svog sadašnjeg klupskog kolegu.

„Srećan sam što je uz mene Karlos Sains. Nas dvojica imamo odličan odnos i nemam apsolutno nijednu zamerku na njega“, rekao je Lekler.

Naredna trka šampionata Formule 1 vozi se u Monte Karlu u nedelju. U petak i subotu na programu su treninzi i kvalifikacije.

HAMILTON NEZADOVOLJAN: Formula nije dosadna!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter