Izvor: Mozzartsport.com
21.03.2023 u 12:45
0

Na tržištu im nema ravnih, ima li u bazenu? Nešto se pita i Andrija Prlainović…

Novi Beograd nastavlja poteru za Brešom, u 10. kolu Lige šampiona na noge mu stiže Marselj (19.45)

Pre dva leta Novi Beograd je prvi put prodrmao transfer-tržište. Umešao se u bitku za najkvalitetnije igrače sveta, postao konkurencija Pro Reku, Olimpijakosu, Barseloneti, Breši, Ferencvarošu… Angažovao je srpske reprezentativce: Dušana Mandića, Nikolu Jakšića, braću Rašović, Radomira Drašovića, kao proslavljenog asa Duška Pijetlovića; ali i internacionalce Angelosa Vlahopulosa i Žoaa Pedra Fernadesa. I tu se nije zaustavio, a ni ne namerava.

Propuštena šansa da osvoji Ligu šampiona u prvom pojavljivanju – novobeogradski klub u finalu izgubio od Pro Reka posle slabijeg izvođenja peteraca – navela je srpskog i regionalnog prvaka da dodatno ulaže u igrački kadar, te izvrši niz promena. I pre no što je šansa da se domogne evropske titule protraćena, znalo se da će Alvaro Granados i Dimitrios Skumpakis nositi opremu Novog Beograda u narednoj sezoni, kao i vaterpolisti Šapca – Savo Ćetković i golman Radoslav Filipović. A, trenutno finansijski najmoćniji klub u Srbiji izvršiće novu rekonstrukciju, i brojne poteze već je povukao.

Sa Marko Radulovićem postigao je dogovor pre završnog turnira Kupa Srbije na kom je, kao i godinu dana ranije, zaustavljen u finalu. Ovoga puta trofej je odnela Crvena zvezda. Novobeogradski klub je sve ugovorio i sa Nikolom Lukićem, ali je preostalo da sa kragujevačkim Radničkim pronađe „zajednički jezik“ oko toga u kom će se trenutku srpski reprezentativac preseliti na „11. april“, a i treće pojačanje za iduću sezonu biće iz – Šumadije.

Reprezentativni čuvar mreže Lazar Dobožanov staće među stative Novog Beograda, lansirao je tu vest Totalwaterpolo, pa će biti zanimljivo videti ko će na leto proći kroz izlazna vrata bazena na kome trenira i igra utakmice srpski i regionalni šampion, jer za sve neće biti mesta. U tekućoj sezoni Živko Gocić na raspolaganju ima 16 igrača, ima veliku dubinu i ona mu je pomogla da lakše prebrodi krizne periode koje su prouzrokovale brojne povrede. Ali, jasno je da će kroz koji mesec biti i rastanaka.

Šok u Podgorici: Vaterpolisti Srbije poraženi od Gruzije posle peteraca
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter