Izvor: Alo.rs
01.06.2023 u 17:10
0

„ORLOVI“ PUTUJU U JAPAN Selektor Srbije izneo očekivanja pred Ligu nacija

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je da će njegov tim dati maksimum na mečevima prve nedelje Lige nacija u japanskoj Nagoji.

Odbojkaši Srbije će u subotu otputovati u Japan, a Kolaković će u petak posle treninga da objavi spisak odbojkaša koji će igrati u Nagoji. 

– Kada govorimo o proteklom periodu, mogu da kažem da su momci dali svoj maksimum. Mada je to za odbojkašku reprezentaciju normalna stvar. Uradili smo mnogo posla, imali smo dobre uslove. Jedino što je smetalo je bolest Marka Ivovića, Aleksandar Atanasijević je propustio nekoliko treninga zbog problema sa kolenom, Dražen Luburić zbog zadnje lože… Ali to ih neće sprečiti da budu u timu i daju maksimum u utakmicama koje su pred nama – rekao je Kolaković na konferenciji za medije u Beogradu, preneo je zvanični sajt Odbojkaškog saveza Srbije (OSS).

ODBOJKAŠICE SRBIJE LOŠE NA STARTU LIGE NACIJA: Plava četa u pravom rolerkosteru pala pred olimpijskim šampionkama
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter