Izvor: Informer
24.04.2022 u 14:01
0

PORODIČNA TRAGEDIJA SVETSKOG ŠAMPIONA! Tajson Fjuri dva puta iskusio Ronaldovu bol!

Popularni „Kralj Cigana“ Tajson Fjuri odbranio je svoj WBC pojas pobedom u šestoj rundi nad Dilijanom Vajtom

Nakon odbrane pojasa, Fjuri je rekao da je to verovatno bio njegov poslednjimeč, jer je obećao svojoj supruzi Paris da se neće više boriti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Paris je Tajsonova najveća podrška u životu. Upoznali su se kao tinejdžeri na jednoj proslavi kada je Paris imala 15, a Fjuri 19 godina. Dve godine kasnije su se venčali, a imaju tri sina i tri ćerke.

– Od malih nogu sam želela da imam veliku porodicu. To mi je u krvi jer je moja baka imala osmoro dece. Sa svakom bebom koju smo dobili raslo je moje samopouzdanje. Imam rutinu i znam šta nam odgovra – rekla je Paris.

PODLEGLA RIJANINOM TRENDU! Adriana Lima prošetala u haljini s GOLIM TRUDNIČKIM STOMAKOM i ne prestaju da je kritikuju (FOTO)

Nažalost, tragedije ih nisu zaobišle. Njih dvoje su osetili najveću bol koju čovek može da doživi – bol nakon gubitka deteta.

– Znam da ljudi kada vide našu veliku porodicu pomisle da nismo morali da se trudimo da bismo dobili decu. Međutim, to nije istina. Nažalost, izgubili smo dve bebe, što je za nas bilo devastirajuće i zato znam kako je svima koji su to doživeli. To nikada neću preboleti, ali srećom imala sam Tajsona i ostale članove porodice koji su bili uz mene – otkrila je nedavno Paris.

Tajson i Paris su prvo dete izgubili 2014. godine, slavni bokser je jednom pričao o tom traigčnom događaju.

– Moja žena Paris je rodila mrtvo dete u šestom mesecu trudnoće. Morao sam biti s njom. Mi smo bili u jednom delu bolnice, a stric Hej je bio na samrti u drugom, sve se dešavalo u isto vreme- rekao je on.

Drugu bebu su izgubili 2018. godine i to na dan Fjurijeve borbe.

– Bila sam trudna osam nedelja, a onda sam na dan borbe izgubila bebu. Nisam to rekla Tajsonu pre borbe. Međutim, čim se završila odmah sam mu rekla. Otišli smo u bolnicu gde nam je to i potvrđeno. Pet nedelja kasnije sam ponovo zatrudnela – ispričala je jednom prilikom Paris.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter