Izvor: BSC HAPPY
20.03.2023 u 14:41
0

POSLE 14 MESECI NAĐENO TELO ČUVENOG ENGLESKOG SPORTISTE (37) : Porodica sumnja da je OTET, sve im je sumnjivo!

Britanski ragbista Brin Hargrivs nestao je u januaru prošle godine i tek sada je pronađeno njegovo telo.

Telo nekadašnjeg ragbiste Brina Hargrivsa nađeno je nakon više od godinu dana potrage. Ovaj nekadašnji član Sent Helensa je bio u Sjedinjenim Američkim Državama kad je nestao, a njegova porodica je otkrila da je od izbijanja pandemije virusa korona imao ozbiljne mentalne probleme.

Brin Hargrivs je imao 37 godina kada je pre 14 meseci u januaru 2022. godine nestao. Nije se pojavio na poslu, nakon čega je usledila velika potraga policije. Nakon uspešne ragbi karijere koju je završio 2011. godine on je radio kao inspektor na gasovodima i natovodima. Živeo je sam pošto se razveo od supruge Ejmi Bombard dve godine pre nestanka, a njegova porodica je navela da se tokom pandemije „izolovao“ i da je želeo da se vrati u Veliku Britaniju.

Policija je u njegovom stanu našla otključana vrata, tuš koji je još uvek bio uključen, a sva imovina nekadašnjeg ragbiste je još uvek bila tu. Zbog toga se sumnjalo na otmicu, a sada je njegov brat Geret zvanično potvrdio smrt.

Počivaj u miru Brine Hargrivse. Sa neverovatnom tugom mogu da potvrdim da smo posle 14 meseci potrage konačno našli Brina. Još uvek ne znamo uzrok smrti niti šta se desilo 3. januara 2022. godine. HVala svima koji su pomogli u potrazi“, napisao je on.

Oglasila se i Marija Endruz, majka preminulog sportiste. „Ovo nije nešto što želim da saopštim. Potpuno sam slomljena. Moj predivni sin Brin, ne mogu da opišem kakav bol osećam„, napisala je ona.

Brin je sa 26 godina rešio da prekine uspešnu karijeru jer se razočarao i nije više osećao ljubav prema ragbiju, a njegova porodica je nakon nestanka bila jako sumničava.

Skoro kao da ga je neko oteo dok se tuširao. Svakako se bojimo toga. On je imao problema sa mentalnim zdravljem i izuzetno jake bolove u leđima nakon saobraćajne nesreće u decembru. Mislim da je policija pomislila da je nešto učino sebi, a očigledno da postoji i ta mogućnost. Ipak, pojavilo bi se telo posle pet meseci, Malo je čudno da je tako hteo da nestane iz svog stana i zbog toga ne mogu da se ne bavim ovim„, rekao je posle otmice njegov brat.

Bret-trik razgalio Đavole, sedmica Rendžera

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter