Izvor: telegraf.rs
02.03.2023 u 17:37
0

Satnica nastupa srpskih atletičara na EP u Istanbulu: Evo kada navijamo za naše takmičare i nadamo se medalji

Takmičenje počinje danas i traje sve do 5. marta

Počinje Evropsko prvenstvo u atletici u Istanbulu! Od danas, pa sve do 5. marta, Srbija će navijati za svojih 12 takmičara, koje ćemo, nadamo se dočekati i sa medaljama oko vrata.

Srpski tim na ovom prvenstvu čine: Armin Sinančević i Asmir Kolašinac (bacanje kugle), Angelina Topić (skok uvis), Lazar Anić, Strahinja Jovančević, Ivana Vuleta i Milica Gardašević (skok udalj), Elzan Bibić (3.000 metara), Boško Kijanović (400 metara), Anja Lukić i Luka Trgovčević (60 metara prepone) i Milana Tirnanić (60 metara).

Od 10.00 časova drugog dana na programu su i kvalifikacije na 60 metara gde ćemo gledati Milanu Tirnanić, a u popodnevnim satima je tu finale u bacanju kugle gde će Armin Sinančević i Asmir Kolašinac pokušati da se izbore za medalju od 17.25 časova.

Trećeg dana su na programu kvalifikacije za još petoro naših atletičara. Već od 08.00 časova trči Elzan Bibić u kvalifikacijama na 3.000 metara. Potom ćemo gledati Anju Lukić u kvalifikacijama na 60 metara sa preponama od 08.35 časova. Od 09.10 gledamo naše Ivanu Vuletu i Milicu Gardašević u borbi za finale u skoku udalj, dok će od 09.20 časova Luka Trgovčević pokušati da se izbori za finale u disciplini 60 metara prepone.

U zavisnosti od plasmana, njih potom čekaju učešće u polufinalu i finalu u nedelju ujutru i uveče.

Juniorska svetska i evropska šampionka u boksu Sara Ćirković debitovala je u seniorskoj konkurenciji i osvojila bronzanu medalju!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter