Izvor: Tanjug
14.10.2022 u 16:43
0

Selektor odbojkašica Srbije pred finale Svetskog prvenstva: „Očekujem da bi meč mogao da bude dug, veoma dug!“

Selektor ženske reprezentacije Srbije Danijele Santareli izjavio je da naše odbojkašice moraju da odigraju na prepoznatljivom nivou u finalu Svetskog prvenstva protiv Brazila, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Srbija i Brazil će sutra od 20 sati u Apeldornu igrati u finalu SP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Očekujem da bi meč mogao da bude dug, veoma dug. Važno je da igramo na svom nivou, jer su dva tima slična u nekim stvarima i drugačija u ostalim situacijama“, rekao je Santareli.

On je istakao da svaki slobodni trenutak koristi za pripremu finala SP.

BRAZILKE PORAZILE ITALIJU: Srbija dobila protivnika u finalu Svetskog prvenstva!

„Nismo želeli da gubimo vreme, jer je svaki trenutak važan da se pripremimo na najbolji način. Brazil je juče odigrao neverovatnu utakmicu i izbacio Italiju. Brazil je jedan od najboljih timova na svetu“, zaključio je Santareli.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter