Izvor: Informer.rs
29.05.2023 u 16:56
0

SRBIN JE ŠAMPION SVETA! Čuveni Milan Lučić sa Kanadom osvojio Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu

Srbin je svetski šampion! Poznati hokejaš poreklom iz Srbije Milan Lučić (34) osvojio je sa reprezentacijom Kanade Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu.

Država za koju nastupa ovaj poznati hokejaš iz Srbije savladala je u finalu Nemačku sa 5:2 i tako po 28. put u istoriji postala je prvak sveta.

Deo tog podviga bio je i Lučić, momak poznat po čestim sukobima na ledu. Nemačka je dva puta vodila tokom meča, ali Kanađani su se vraćali i na kraju preokrenuli za trijumf i novi pehar.

Lučić je tokom svoje klupske karijere osvojio najvredniji trofej u ovom sportu, Stenli kup, odnosno NHL ligu, dok je nosio dres Boston Bruinsa.

Zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva proslavio je sa svojim najbližima, a evo kako je to izgledalo.

 

LEKLER DIPLOMATSKI: Luis je sjajan, ali meni je Sains dobar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter