Izvor: Tanjug
22.09.2022 u 16:50
0

Svetski prvaci u rvanju Sebastijan Nađ i Mate Nemeš na prijemu kod predsednika pokrajinske vlade Igora Mirovića!

Predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović primio je Sebastijana Nađa i Matu Nemeša, osvajače zlatnih medalja na Svetskom prvenstvu u rvanju održanom u Beogradu.

Rvnači Srbije osvojili su četiri zlatne medalje i sve u grčko-rimskom stilu, a pored Nađa i Nemeša najveće odličje osvojili su i reprezentativci Ali Arslan i Zurab Datunašvili, dok je bronzanu medalju u slobodnom stilu osvojio Stevan Andrija Mićić, a Mirović je danas uz čestitke ocenio da su naši reprezentativci prikazali vrhunsko umeće i još jednom potvrdili da je Srbija zemlja sporta i velikih šampiona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetivši na to da je Pokrajinska vlada uvek pružala podršku radu Saveza, naročito 2017. i 2019. godine kada su evropska prvenstva u rvanju održana u Novom Sadu, Mirović je obećao da će tako biti i u budućnosti, a sve u cilju stvaranja još kvalitetnijih uslova za bavljenje tim sportom.

Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković podsetio je da je organizacija ovog sportskog događaja, koji je u Beogradu okupio 800 sportista iz 80 zemalja, potvrda i priznanje važnosti i ugleda koje srpsko rvanje ima u svetu i dodao da je takmičenje uspešno organizovano zahvaljujući podršci države.

Međunarodni sajam sporta biće održan od 23. do 25. septembra na sportskim terenima na beogradskoj Adi ciganliji!

Rvači su zahvalili Pokrajinskoj vladi na višegodišnjem stipendiranju.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter